Takip Et

/>

SON DAKİKA

Bir çuval inciri berbat ediyorlar

11 Şubat 2014, Salı 15:02

     


'Dağlarından yağ, ovalarından bal akan' ve ‘Büyükşehir’ olmaya hazırlanan Aydın’da, alın teriyle çalışan hiç kimse aç kalmıyor.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Fakat karayolu kenarında para karşılığı fuhuş yapmayı alışkanlık haline getirmiş bazı ahlaksız kadınlar, 'gökyüzünün altındaki bu en güzel yeryüzünü' kirletmeye ve Aydın’ın imajını zedelemeye devam ediyor.
Yetkililer de, bu kadınların ve onları yol kenarında fuhşa zorlayanların 'bir çuval inciri berbat etmesine' göz yumuyor.
Aydın’ın en önemli sorunlarının başında yer alan otoyol ve karayolu kenarlarındaki fuhuş olayları bir türlü önlenemiyor. Toplumun tepkisine rağmen bu işi meslek haline getirmiş kadınlar yol kenarlarında bedenlerini pazarlamaya, yetkililer de bu ahlaksızlığa göz yummaya devam ediyor.
ÇİNE VE İNCİRLİOVA TEMİZLEDİ
SIRA EFELER VE GERMENCİK’TE
İncirliova Kaymakamı Adem Ünal ve Çine Kaymakamı Özkan Demir, ilçelerinden geçen karayollarının kenarlarında erkeklerle para karşılığı fuhuş yapan kadınlara karşı yürüttükleri mücadelede başarılı oldu. Kadınların müşteri bekledikleri ve fuhuş yaptıkları bölgelere güvenlik kameraları yerleştirildi. İncirliova ve Çine sınırlarında uzaklaştırılan kadınlar, fuhuş faaliyetlerini Efeler ve Germencik ilçeleri sınırlarındaki karayollarında aralıksız sürdürüyor.
Vatandaşlar, karayolu kenarlarında yaşanan ve Büyükşehir olmaya hazırlanan Aydın’a yakışmayan bu ahlaksızlıkların, Aydın’ın imajını daha fazla zedelenmeden bir an önce önlenmesini istiyor. (MEHMET AYDIN)

Eviniz değil şehriniz güzel olsun







 
Son Eklenen Haberler