Takip Et

AK Parti camiasını üzen ölüm

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı Üyesi Ayfer Kahraman (56) ve eşi Kadir Kahraman (69), Bursa’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda acı haberi duyurdu.

Bursalı yaptığı paylaşımda, "Bornova teşkilatımızın neferlerinden Ayfer Kahraman ve eşinin geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sevenleri ve teşkilatımız baş sağlığı dilerim. Mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

KAZANIN DETAYLARI YÜREK BURKTU

Öte yandan kazanın detayları yürek burktu. Mehmet Mehmet Porsuk idaresindeki otomobilin İstanbul-İzmir otoyolu Koru Mevkii'nde kontrolden çıkıp bariyerlere çarpması sonucu kaza yaptığını gören Kadir ve Ayfer Kahraman çifti, Porsuk'a yardım etmek için araçlarını durdurdu. Bu esnada başka bir araç kaza yapan ve yardım için park halinde duran araçlara çarptı. Kazada Kadir Kahraman, Ayfer Kahraman ve Murat Alak (47) hayatını kaybederken, üç kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kazada hayatını kaybeden Ayfer ve Kadir Kahraman çiftinin, Bursa'da yaşayan kızlarına ziyarete gittikleri öğrenildi. (SELİME AYDEMİR) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.