Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Vali’nin köylüsüyüm” diyerek Aydınlıları dolandırdı BU KADINA DİKKAT!

20 Nisan 2024, Cumartesi 11:34
Son güncelleme: 20 Nisan 2024, Cumartesi 20:12

     


Aydın Adnan Menderes Müzesi’nde çalışan N.A.’nın, zeytinyağı ve kurbanlık dolandırıcılığı yaptığı iddia edildi. Aydın Eski Vali Yardımcılarından M.H.A’nın köylüsü olduğu için torpille işe girdiği, sağlam bağlantıları bulunduğu gibi ifadelerle güven oluşturup veresiye mal alan kadın, paralarını ödemediği belirtildi.

Aydın’ın Çine ilçesinde yaşayan ve Adnan Menderes Müzesi’nde temizlik personeli olan N.A. hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Farklı dolandırıcılık olaylarında ismi geçen N.A.’nın ilk önce bir şahıstan, Kurban Bayramı için 8 tane kurbanlık ve bir tane ikiz kuzulu koyun aldığı yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen çeşitli bahanelerle şahsın parasını hala ödemediği iddia edildi. Geçen bayramda hayvanların 45 ila 50 bin lira arasında fiyatı değişirken bu seneki fiyatların 100 bin TL civarında olduğunu ifade eden şahıs mağduriyetinin çok büyük olduğunu aktardı.

Bir diğer olayda ise Zafer Aydınlı isimli vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda N.A. isimli aynı kadının kendisinden zeytinyağı aldığı ve parasını ödemediğini söylediği görüldü. Aydınlı yaptığı paylaşımda, “Lütfen bu profile ve resimdeki şahsa dikkat edin. Bu kadın profesyonel bir yalancı ve Allah’tan korkmayan, çoğu kişiyi ben dahil kandıran, parasını veremeyen biridir. Benden zeytinyağı alarak parasını vermemiştir. Benim canım yandı başkasının canı yamasın” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 

 

Aydın’da dolandırıcılık konusunda o kadın konuştu;

“Asıl suçlu kendileridir”

 







 
Son Eklenen Haberler